0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Medicină Naturistă
  3. Sănătatea deplină radioasă
Carte

Sănătatea deplină radioasă

Coperta cărții: Sănătatea deplină radioasă – Înțelepciunea străveche ce integrează remediile eficiente, naturiste, inclusiv tonice chinezești de la editura Lambodar.
Cartea: Sănătatea deplină radioasă – Înțelepciunea străveche ce integrează remediile eficiente, naturiste, inclusiv tonice chinezești
Autor: Raphael Gabuthelon
Editura: Lambodar
Cumpăr

Înțelepciunea străveche ce integrează remediile eficiente, naturiste, inclusiv tonice chinezești

Autor(i): Raphael Gabuthelon
Editura: Lambodar
Anul apariţiei: 2023
Pagini: 416 (13x20 cm)
ISBN:9786069732137
Preţ: 60,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Cu toții ne dorim să ne trăim la maximum viața, să avem succes, să fim sănătoși și fericiți. În Orient, aceste realizări sunt numite la modul cumulativ sănătate deplină, radioasă.

Sănătatea fizică de sine stătătoare devine irelevantă dacă este însoțită de o viață plină de necazuri, nefericire sau eșecuri.

Pierderea sănătății fizice poate deveni un dezastru, ce ne poate distruge complet. Mai devreme sau mai târziu, cei mai mulți dintre noi cădem pradă diverselor dizarmonii din viețile noastre și unor boli minore sau severe, care se pot acumula și ne pot perturba viața, reducând totodată capacitatea noastră de a trăi într-un mod împlinitor sau de a ne atinge potențialul.

Cu toate acestea, este posibil să ne clădim și să ne protejăm sănătatea, pentru a ne trăi viața la modul optim. Sănătatea deplină, radioasă poate fi atinsă și o putem menține îndată ce o avem. Acest fapt este posibil atunci când învățăm secretele unui trai în armonie cu legile naturale și când știm cum să beneficiem de unele daruri ale Naturii.

Între aceste excelente instrumente descoperite de omenire în ajutorul obținerii sănătății depline, radioase se află tonicele chinezești pe bază de plante, denumite și plante superioare. Aceste remedii tonice reprezintă elita sistemului medicinal chinezesc pe bază de plante, unul dintre cele mai dezvoltate sisteme naturiste din lume. Plantele tonice chinezești au deținut întotdeauna un loc foarte special în cultura asiatică.

Sănătatea este totul. Sănătatea este cea mai prețioasă comoară pe care o poate avea ființa umană. Fără sănătate, viața noastră ar fi anostă, fără fericire, fără succes – adică o mare pierdere. „Sănătate și longevitate!“ este cel mai sincer și mai plăcut salut de întâmpinare rostit de chinezi.

Această carte vă va ajuta să descoperiți un domeniu minunat al sănătății și îngrijirii personale. Arta sănătății depline, radioase a fost practicată la scară largă, de mii de ani, de către popoarele orientale.

În China veți descoperi că această artă a sănătății a pătruns în aproape fiecare domeniu al vieții. Preparatele tonice, alimentele și băuturile pentru sănătate sunt familiare și apreciate de către toți locuitorii orientali. Însă occidentalii le consideră adeseori misterioase, de neconceput și oarecum ridicole. Această lucrare oferă acum un instrument puternic prin care occidentalii pot analiza secretele artei chinezești a îngrijirii și sănătății.

Filosofiile și teoriile chinezești clasice cu privire la natura și trupul uman pot fi cel mai mare obstacol pentru occidentali, în direcția învățării și practicării unui program de sănătate deplină, radioasă.

Având o cunoaștere profundă despre civilizația chineză, am îndepărtat această mare piedică și îi putem conduce pe cititori, într-un mod firesc, către marele palat al sănătății depline, radioase chinezești.

Cititorii vor descoperi faptul că principiile artei chinezești a sănătăți depline, radioase devin simple și ușor de practicat datorită interpretărilor și descrierilor clare și precise din această lucrare.

De asemenea, introducerea cu privire la plante și remedii tonice chinezești este succintă și precisă; astfel, cititorii pot învăța cu ușurință clasificarea, selectarea și utilizarea tonicelor naturiste chinezești.

Toate tonicele și rețetele pe bază de plante enumerate și introduse în această carte sunt cele clasice și derivatele lor. Aceste remedii s-au dovedit a fi sigure și eficiente în decursul multelor secole de practică, dar și prin cercetările de laborator efectuate în China, Japonia, Coreea și alte țări.

Nu este dificil de găsit monografiile care descriu medicamentele chinezești pe bază de plante, existente în librării; însă în opinia noastră această carte este cea mai bună.

Puteți deveni astfel interesați de arta sănătății depline, radioase și să începeți să consumați unele tonice sau remedii chinezești, care nu sunt deloc dăunătoare și de care veți beneficia foarte mult, dacă selectați și utilizați în mod corect plantele, așa cum sunt descrise în această carte.

Arta sănătății depline, radioase a fost creată și dezvoltată de chinezi; însă ea aparține tuturor ființelor umane. Ne dorim ca această artă să devină mai mult recunoscută și să fie utilizată de către oamenii din întreaga lume, pentru a-și îmbunătăți sănătatea și viața.

Cuprinsul cărţii: „Sănătatea deplină radioasă“

  • Cuvânt înainte
  • Introducere
  • Atingerea sănătății depline radioase
  • Principiile artei chinezești a sănătății depline, radioase
  • Sistemul trup conștiință din perspectiva asiatică
  • Fitoterapia superioară
  • Plantele supertonice
  • Plantele chinezești cu rol de susținere
  • Rețete extraordinare de tonice naturiste
  • Programele naturiste tonice
  • Sistemele de livrare
  • 6 lecții învățate de plantele tonice
  • Principalele plante chinezești și utilizările lor
  • Glosar de termeni