0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Alimentație sănătoasă
  3. Alimentația și sănătatea femeii
Carte

Alimentația și sănătatea femeii

Autor(i): Elena Pridie
Editura: Sian Books
Colecţia: Sian Help
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 176 (13x20 cm)
Preţ: 24,90 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Cartea „Alimentația și sănătatea femeii“ se bazează pe cercetările de ultimă oră în materie de alimentație și se adresează atât femeilor, cât și familiilor lor.

În ultimele decenii, s-a produs o adevărată explozie de boli cu punctul de plecare în alimentație.

Nu de puține ori, femeile se simt derutate cu privire la tipul de nutriție pe care să îl aleagă pentru ele însele, dar și pentru familie.

În acest context, autoarea ne întinde o mână de ajutor, oferindu-ne soluții benefice pentru sănătatea de moment, dar și pentru cea pe termen lung.

Elena Pridie se bazează pe cercetările de ultimă oră în materie de nutriție, dar ține cont și de propria experiență de viață. De aceea, recomandă și în această carte, ca în toate celelalte cărți prin care este cunoscută publicului cititor, o alimentație pe bază de plante, alimente integrale, cu cât mai puține produse rafinate și grăsimi adăugate.

De asemenea, analizează influența acestui tip de nutriție asupra organismului femeii în diversele etape ale vieții, cu particularitățile respective.

Volumul cuprinde informații accesibile cititoarelor fără pregătire medicală sau nutrițională, sfaturi concrete, plus exemple de meniuri și rețete, care ușurează trecerea de la teorie la practică.

Lucrarea ne inspiră, ne motivează și ne pregătește în mod concret pentru schimbarea obiceiurilor alimentare zilnice

Dr. Adina Dragomir