0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Istorie ascunsă
  3. Istoria se înșală
Carte

Istoria se înșală

Istoria se înșală. Editura Paralela 45

Noi dovezi cu privire la ipoteza paleoastronautică

Autor(i): Erich von Däniken,
Editura: Paralela 45
Colecţia: Total
Anul apariţiei: 2010
Pagini: 240 (13x21 cm)
Preţ: 27,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Erich von Daniken își demonstrează din nou flerul în dezvăluirea unor adevăruri șocante, care le-au scăpat contemporanilor săi.

După ce a analizat atent sute de texte antice, aparent fără nicio legătură între ele, el este acum gata să proclame că istoria omenirii nu are nimic în comun cu cea pe care ne-o prezintă religiile lumii și, în plus, el are dovada!

În această carte autorul analizează îndeaproape fascinantul manuscris Voynich, care a sfidat toate încercările de descifrare făcute de la descoperirea sa, și face câteva dezvăluiri incitante despre la fel de incredibila „Cartea lui Enoh“.

Totodată, von Daniken scoate la lumină uluitoarea poveste a unui labirint subteran nedescoperit din Ecuador, despre care se spune că ar adăposti o imensă bibliotecă de panouri din aur. Autorul aduce dovezile care demonstrează că biblioteca metalică are legături nu doar cu „Cartea lui Enoh“, dar și cu mormonii, care au căutat-o decenii de-a rândul, crezând că ar conține istoria strămoșilor lor.

Și ce se poate spune despre misterioasele linii din deșertul Nazca, asemănătoare unor piste de aterizare atunci când sunt văzute din aer? Arheologii susțin că nu sunt altceva decât niște rute de procesiuni antice. Mai gândiți-vă! strigă von Daniken, scoțând la iveală date pe care arheologii nici măcar nu s-au gândit să le verifice.

„Istoria se înșală!“ este o provocare intelectuală pentru cititori, reușind să zdruncine unele convingeri înrădăcinate. Este cea mai bună carte de până acum a lui Erich von Daniken.

Cuprinsul cărţii: „Istoria se înșală“

  • Cărți misterioase
  • Cum se demască denigratorii
  • Științe exacte la Nazca
  • Posfață
  • Note de capitol
  • Bibliografie
  • Index
  • Despre autor